next event
search
UFC 238 Embedded: Vlog Series - Episode 4Bron foto: Youtube

UFC 238 Embedded: Vlog Series - Episode 4

Jun 7, 2019 Check hier het vierde deel van UFC 238 embedded met onder andere Valentina Shevchenko, Jessica Eye, Marlon Moraes en Henry Cejudo.

In aflevering 4 van UFC 238 Embedded maakt heavyweight Tai Tuivasa slechte keuzes en nieuwe vrienden in de straten van Chicago. Bantamweight titel mededinger Marlon Moraes gaat joggen aen flyweight titel uitdager Jessica Eye herstelt van een vertraagde vlucht. Op weg naar open workouts onthult flyweight kampioen Henry Cejudo dat hij een Olympische gouden medaille heeft Zijn tegenstander Moraes is samen met voormalige UFC-kampioen Frankie Edgar. Flyweight kampioen Valentina Shevchenko en titel uitdager Eye brengen beiden vertrouwen en energie in het evenement; voormalig lightweight kampioen Tony Ferguson omarmt zijn terugkeer in de schijnwerpers, en lightweight legende Donald "Cowboy" Cerrone wauwt met zijn woorden.REACTIES