next event
search
Joanna Jedrzejczyk heeft titel in zicht via overwinning over Michelle WatersonBron foto: Esther Lin - MMA Fighting

Joanna Jedrzejczyk heeft titel in zicht via overwinning over Michelle Waterson

Aug 7, 2019 De UFC heeft Joanna Jedrzejczyk laten weten dat een overwinning over Michelle Waterson haar een titelgevecht zal opleveren.
Joanna Jedrzejczyk was lange tijd de onbetwiste UFC Women's Strawweightkampioene van de UFC. De Poolse was hard op weg om UFC Hall of Famer Ronda Rousey uit de geschiedenis boeken te stoten totdat Rose Namajunas daar een stokje voor stak. Sindsdien verloor Jedrzejczyk een rematch met Thug Rose en ook een titelgevecht om de vacante UFC Women's Flyweighttitel tegen Valentina Shevchenko ging verloren. Nu heeft ze de titel echter weer in zicht, maar eerst moet afgerekend worden met Michelle Waterson.

Dan Lambert
American Top Team eigenaar Dan Lambert heeft in gesprek met BJPenn.com laten weten dat de UFC haar een titelgevecht heeft beloofd als ze weet af te rekenen met Waterson.

''Ze heeft de beste kans op een titelgevecht op strawweight,'' aldus Lambert. ''De UFC heeft haar verteld dat ze een titelgevecht krijgt als ze wint. Ik ben blij dat ze een duidelijk pad heeft naar een titelgevecht. Zonder een duidelijk pad zou ze niet snel terugkomen. Ik ben blij om haar weer te zien trainen.''

UFC Fight Night 161
Jedrzejczyk zal Waterson treffen op UFC San Francisco in de Chase Center. Het evenement staat gepland voor 12 oktober 2019.

UFC Shenzen
Eerst zal UFC Women's Strawweightkampioene Jessica Andrade haar titel succesvol moeten verdedigen tegen Weili Zhang. Bate Estaca heeft een flinke klus voor de boeg om de Chinese Magnum op vijandig gebied te verslaan. Zhang is momenteel bezig aan een zegereeks van negentien partijen. Het evenement staat gepland voor 31 augustus en zal haar deuren openen in de Shenzhen Universiade Sports Centre.REACTIES