next event
search
Rose Namajunas: 'Ik verloor mijn passie voor MMA en vechten'Bron foto:

Rose Namajunas: 'Ik verloor mijn passie voor MMA en vechten'

Nov 13, 2019 Rose Namajunas heeft haar passie teruggevonden en staat weer open om de weg naar de UFC-Octagon te bewandelen.
Voormalig UFC Women's Strawweight Kampioene Rose Namajunas verloor haar passie voor MMA en vechten. Sinds haar verloren titelgevecht met Jessica Andrade sprak Thug over een mogelijk pensioen. Namajunas heeft echter weer aan passie voor de sport gevonden.

Passie
In gesprek met Ariel Helwani op de Ariel Helwani MMA Show laat Namajunas weten dat ze de passie voor vechten was verloren en daarom nadacht over een pensioen.

''Ik verloor mijn passie voor MMA en vechten, voornamelijk voor vechten,'' aldus een geëmotioneerde Namajunas. ''Ik ging terug naar Minnesota om mijn oude coach uit mijn amateur carrière weer te zien, Greg Nelson. Hij is een grote inspiratiebron voor mij.

Het was zwaar. Ik denk dat ik met pensioen wilde omdat dit niet een baan is waar je half-half kunt inzetten en waar je niet gepassioneerd voor bent. Er zijn momenten geweest waar ik niet helemaal zelfverzekerd was over een gevecht, maar waar ik mij wel doorheen wist te duwen.''

Beste
Namajunas wil nog steeds de beste zijn en daarvoor moet ze de beste verslaan. De Chinese Zhang Weili is de UFC Women's Strawweight kampioene en daarom ook een gevecht die Thug Rose graag wil hebben. Ondanks dat Weili de titel heeft staat Namajunas ook open voor andere partijen.

''Ik wil altijd tegen de beste vechten en zij is duidelijk de beste nu. Ik wil mezelf testen tegen haar, maar aan de andere kant ben ik ook tevreden met een andere partij. Weer een winnende partij op mijn naam zetten voordat ik haar uitdaag. Ik heb momenteel geen voorkeur. Het maakt mij niet uit tegen wie ik vecht, maar je moet altijd de beste willen zijn.''REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk