next event
search
Tyron Woodley verwacht octagon terugkeer in januariBron foto:

Tyron Woodley verwacht octagon terugkeer in januari

Nov 13, 2019 Tyron Woodley wil in januari de Octagon weer betreden en hoopt in de toekomst Isael Adesanya te treffen.
Voormalig UFC Welterweight Kampioen Tyron Woodley verwacht in januari weer de weg naar de UFC-Octagon te bewandelen. Het zal geen directe titelkans zijn gezien de 170-titel in december op het spel staat. Toch houdt The Chosen One een oog gericht op Kamaru Usman en Colby Covington.

Perfecte scenario
In gesprek met Ariel Helwani schetst Woodley zijn perfecte scenario en welke tegenstanders daarin passen. Buiten de niet beschikbare namen zal Leon Edwards wel beschikbaar zijn voor een mogelijk gevecht in januari en daar loopt The Chosen One niet voor weg.

''Mijn perfecte scenario, om eerlijk te zijn wil ik tegen de beste vechten die de UFC momenteel heeft,'' aldus Woodley. Ik wil vechten tegen Colby (Covington red.), ik wil vechten tegen (Kamaru red.) Usman, sh*t, ik wil vechten tegen Israel Adesanya nadat ik mijn divisie heb uitgespeeld. Ik sluit niemand uit. Iedereen die ademt en bloed kan het krijgen''

Fan
Woodley laat weten groot fan te zijn van de UFC Middleweight Kampioen Israel Adesanya. The Chosen One hoopt dan ook dat hij de Octagon mag delen in de toekomst met The Last Stylebender.

''Hij is een beest, ik mag Israel. Ik heb een foto met hem genomen terwijl ik bijna nooit met iemand op de foto ga. Het is als toen ik vocht tegen Carlos Condit. Ik was zo'n grote fan van Carlos Condit, ik keek vele jaren naar hem. Ik had zoveel zin om mij voor te bereiden op een gevecht met hem want ik wist hoeveel gevaar hij zou brengen. Ik voel hetzelfde voor Israel.''



REACTIES