next event
search
Khabib mogelijk vast in Rusland nadat Putin verbod legt op internationale vluchtenBron foto:

Khabib mogelijk vast in Rusland nadat Putin verbod legt op internationale vluchten

Mar 27, 2020 Het lijkt erop dat UFC 249 een nieuw obstakel krijgt om te overwinnen
UFC Lightweight kampioen Khabib 'The Eagle' Nurmagomedov lijkt volgens de laatste situatie vast te zitten in Rusland. President Vladimir Putin heeft per ingang van vandaag een verbod gelegd op internationale vluchten van en naar Rusland.

UFC 249
Het evenement staat gepland voor 18 april op een nog onbekende locatie. UFC-kampioen Nurmagomedov verdedigt hier 'mogelijk' zijn titel tegen Tony 'El Cucuy' Ferguson. De matchup kon vier keer eerder geen doorgang vinden en ook nu lijkt het een race tegen de klok. UFC-president Dana White liet eerder weten dat hij voor 99.9% zeker weet dat de kaart doorgaat en dat hij zelfs al een locatie heeft.

Verbod
Gister liet President Putin weten dat Rusland per vandaag een verbod legt op internationale vluchten. Dit wist internationale nieuws organisatie Reuters te melden. Putin liet daarnaast weten dat winkels en horeca ook gaan sluiten. Hiermee hoopt de President binnen de komende twee à drie maanden het coronavirus te verslaan. Onlangs koos Nurmagomedov ervoor om zijn traningskamp in San José te verplaatsen naar Rusland wegens de Amerikaanse 'lockdown'. De timing is hierdoor niet optimaal en geeft de UFC een nieuw obstakel om UFC 249 alsnog door te laten gaan. Desalniettemin is er een klein lichtpuntje. Rusland zal de situatie opnieuw beoordelen op 5 april, waarna de sancties mogelijk verminderd kunnen worden.






REACTIES