next event
search
MMA-wereld reageert op nieuwe arrestatie Jon JonesBron foto:

MMA-wereld reageert op nieuwe arrestatie Jon Jones

Mar 27, 2020 Check hier wat onder andere Jan Blachowicz, Dominick Reyes en Israel Adesanya te zeggen hebben over Jon Jones' nieuwe misstap.
UFC Light Heavyweight kampioen Jon 'Bones' Jones viel gister weer terug in zijn oude patroon. Bones werd gister gearresteerd in Albuquerque, New Mexico voor vier overtredingen. Rijden onder invloed, nalatig gebruik van een vuurwapen, het bezitten van een open alcoholisch blik en geen bewijs van verzekeringspapieren.

MMA-wereld
Jones werd in het verleden tot twee keer toe gestript van zijn UFC-titel. Eenmaal wegens zijn gedrag buiten de UFC-Octagon en eenmaal wegens een positieve USADA-test. Begrijpelijkerwijs had de MMA-wereld een mening over de nieuwe misstap van Bones. Zo reageerde zowel Jones' toekomstige sparringspartner Jan Blachowicz als zijn oude tegenstanders Dominick Reyes en Thiago Santos.


''Kom op Jones, je moet een slimmere manier vinden om je van mij te schuilen dan de gevangenis'', aldus Blachowicz.


''Dit is zo ongelofelijk, het is bijna lachwekkend'', zegt Reyes. 


''Ik denk dat de UFC 205 divisie een nieuwe kampioen nodig heeft. (iemand die niet altijd in de problemen zit!) Ik denk dat ik en Reyes het verdienen om te vechten voor de titel!'', aldus Santos.



''Laat Morgan hier buiten oude vriend'', aldus Adesanya.


''Kijk, er is geen reden tot paniek. De wereld is nog steeds heel normaal'', zegt Covington.


''Ik begrijp niet waarom hij niet iemand inhuurt voor 50K per jaar om zijn chauffeur te zijn'', aldus Askren.

Steunbetuiging
UFC Women's Flyweight kampioene Valentina 'Bullet' Shevchenko koos ervoor om Jones een hart onder de riem te steken.


''Zo jammer dat de moderne wereld alleen om hype draait! Veel mensen gaan nu Jones beschuldigen zonder de echte situatie te kennen. Vechtend op dezelfde kaart kan ik zien dat hij vriendelijk en nobel is. Hij die in al die moeilijke tijden zit, hij zal sterker terugkomen!'', aldus Shevchenko.



REACTIES