next event
search
'Alistair Overeem vs. Walt Harris blijft Main Event voor 16 mei'Bron foto:

'Alistair Overeem vs. Walt Harris blijft Main Event voor 16 mei'

Apr 25, 2020 Alistair Overeem treft Walt Harris op 16 mei in het Main Event.
De UFC keert met een knal terug via een Fight Week met maar liefst drie evenementen. Op 9-5, 13-5 en 16-5 zal de UFC haar deuren openen in de VyStar Veterans Memorial Arena. Alistair 'The Demolition Man' Overeem treft Walt 'The Big Ticket' Harris in het Main Event op 16 mei.

Overeem vs. Harris
The Demolition Man stond gepland om The Big Ticket afgelopen december te treffen op UFC on ESPN 8. Wegens een tragisch familiesituatie, zijn stiefdochter was ontvoerd en werd even later dood aangetroffen, stapte Harris van de kaart. De partij werd vervolgens opnieuw ingepland als Main Event van UFC Portland, op 11 april. Desalniettemin werd dit een van de uitgestelde evenementen in verband met het coronavirus. Uiteindelijk liet The Big Ticket weten dat de partij wederom verzet werd als Main Event voor een nog bekend te maken kaart op 16 mei. Overeem vloog kort na dit nieuws af naar Amerika. De UFC had het gevecht nog niet officieel aangekondigd.

Kort hierop kreeg UFC-president Dana White van Disney en ESPN te horen dat hij per direct alle zaken moest stilleggen voor onbepaalde tijd. MMA Junkie laat weten dat het Main Event tussen Overeem vs. Harris nu weer aan is op de door Harris eerder bekendgemaakte datum.

Smith vs. Teixeira
MMA Junkie laat ook weten dat Anthony 'Lionheart' Smith vs Glover Teixeira het Main Event zullen verzorgen van het evenement op 13 mei. De twee zwaargewichten stonden oorspronkelijk gepland om elkaar op 25 april te treffen in het Main Event van UFC Lincoln. Deze kaart behoorde tot de uitgestelde evenementen wegens het coronavirus.



REACTIES