next event
search
Dana White fixt privé eiland voor UFC-evenementenBron foto:

Dana White fixt privé eiland voor UFC-evenementen

Apr 7, 2020 Dana White regelt privé eiland voor internationale atleten die de VS niet in komen.
UFC-president Dana White heeft vooralsnog UFC 249 gered met een sterke kaart die vannacht is bekendgemaakt. Daarnaast is hij bezig om een privé eiland te regelen waar internationale UFC-gevechten kunnen plaatsvinden.

Locatie
UFC 249 zal 'ergens op de wereld' plaatsvinden want meer wil de UFC niet prijsgeven. In gesprek met TMZ Sports laat White weten dat de organisatie twee maanden lang vanuit deze locatie zal werken. Daarnaast is de UFC-president dicht tegen een akkoord om een privé eiland te regelen waar de internationale vechters kunnen vechten.

''Ik heb deze venue voor twee maanden vastgezet'', aldus White. ''We gaan hier de zaken opbouwen. We gaan elke week gevechten opzetten. Ik ben ook een dag of twee verwijderd om een privé eiland vast te leggen. Ik heb een privé eiland geregeld. De infrastructuur wordt nu geregeld. Dus ik ga ook de internationale gevechten opzetten. Want ik krijg niet alle internationale vechters de VS in. Dus die laat ik allemaal naar het privé eiland vliegen en daar vechten. Vanaf 18 april is de UFC weer helemaal terug.''

''... Hopelijk kunnen we vandaag deze deal afronden en dan heb ik het eiland. We hebben onze eigen vliegtuigen dus we zullen de vechters ophalen en ze daar laten vechten.''

Coronavirus
De UFC zal de vechters en iedereen die aanwezig is tijdens UFC 249 en overige evenementen constant blijven testen op COVID-19. Daarnaast zullen er begrijpelijkerwijs geen fans aanwezig zijn tijdens de komende UFC-evenementen.

''Ten eerste, er zullen geen fans aanwezig zijn. Iedereen wordt vooraf getest, getest, getest, getest en getest. We gaan ervoor zorgen dat gezonde atleten, commissieleden, juryleden, scheidsrechters en mijn productie mensen, dat iedereen daar gezond zal zijn. We gaan ervoor zorgen dat iedereen veilig is. 




REACTIES