next event
search
UFC maakt volledige PPV-kaart bekend!Bron foto: UFC

UFC maakt volledige PPV-kaart bekend!

Apr 7, 2020 Onder andere Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik en Rose Namajunas vs. Jessica Andrade zullen vechten op UFC 249.
UFC-president Dana White heeft zijn woord gehouden. De organisatie heeft vannacht de volledige UFC 249 kaart bekendgemaakt. Het evenement zal zich ergens in Amerika afspelen waar de UFC de komende 2 maanden te werk zal gaan. Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik krijgt hierdoor alsnog de kans om de UFC-Octagon in te stappen met Francis 'The Predator' Ngannou.

UFC 249
White is een eigenwijze man met veel praatjes waarover menig mens wel kan lachen. Desondanks hield de UFC-president voet bij stuk en komt hij nu met een goede PPV-kaart. Of het moreel verantwoord is om tijdens een pandemie, waar iedereen zoveel mogelijk binnen moet blijven en afstand moet houden, een evenement op te zetten is een ander verhaal. De waarheid is dat de UFC met een op papier sterke kaart komt met onder ander twee voormalig UFC vrouwen Strogewichtkampioene 'Thug' Rose Namajunas vs. Jessica 'Bate Estaca' Andrade en Ngannou vs. Rozenstruik.

Locatie
De UFC heeft inmiddels ook al een locatie voor UFC 249. Deze willen ze alleen nog niet prijsgeven voor het geval mensen het willen saborteren. White liet in gesprek met TMZ Sports weten dat de UFC twee maanden lang vanuit deze geheime locatie zal vechten. De UFC-president laat daarnaast weten dat hij hoopt elke week een kaart neer te zetten.




REACTIES