next event
search
Junior dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik op UFC 252Bron foto:

Junior dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik op UFC 252

Jun 13, 2020 Jairzinho Rozenstruik treft voormalig UFC Zwaargewichtkampioen Junior dos Santos op 15 augustus.
Voormalig UFC Zwaargewichtkampioen Junior 'Cigano' Dos Santos treft Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik op UFC 252. De twee zwaargewichten komen allebei van een verliespartij af en willen hun carrières weer een positieve draai geven. 

UFC 252
Het pay-per-view evenement staat gepland voor 15 augustus en heeft als Main Event een rubbermatch tussen UFC Zwaargewichtkampioen Stipe Miocic vs. voormalig UFC Lichtzwaar - en Zwaargewichtkampioen Daniel 'DC' Cormier. Het Braziliaanse Combate wist het nieuws als eerst te brengen. 

Dos Santos vs. Rozenstruik
Voor het eerst in zijn MMA-carrière is Cigano bezig aan een negatieve reeks. Hij verloor zijn laatste twee partijen van Francis Ngannou en Curtis Blaydes. De voormalig UFC-kampioen won vorig jaar maart zijn laatste partij.

De Surinaamse Bigi Boy werd net als Dos Santos getrakteerd op een verlies door The Predator. Hierdoor raakte Rozenstruik zijn ongeslagen record kwijt. Daarvoor maakte hij snel naam door binnen één jaar Junior Albini, Allen Crowder, Andrei Arlovski en Alistair Overeem te verslaan.



REACTIES