next event
search
Hubert Geven maakt kans op een tweede titel bij Clan WarsBron foto:

Hubert Geven maakt kans op een tweede titel bij Clan Wars

Aug 12, 2018 De Clan Wars welterweight kampioen Hubert Geven zal het gaan opnemen tegen de lightweight kampioen Michael Doyle. De winnaar mag zich champ-champ noemen want die wint beide titels.


De Nederlandse Hubert Geven (16-3) reist 17 november af naar Belfast om het op te nemen tegen de Ier Michael Doyle (8-3). Beide mannen hebben eerder op lightweight en welterweight gevochten en de organisatie heeft besloten deze partij op 73 te laten doorgaan.

Michael Doyle komt uit Noord-Ierland en wisselt zijn winstpartijen af met submissions en TKO/KO's. Van zijn elf partijen heeft Doyle maar twee keer een jury-besluit gehoord en heeft hij acht overwinningen geboekt.
In zijn laatste uiting wist Doyle de trainingspartner en vriend van Conor McGregor, Artem Lobov te verslaan. Hoewel hij een goed record heeft, heeft Doyle maar liefst 4 jaar niet in de kooi gestaan en zal hij flink moeten aanpoten om Hubert Geven te verslaan.

De uit Apeldoorn komende Geven heeft maarliefst het dubbele aantal overwinningen van zijn tegenstander en misschien nog wel belangrijker hij is ook actief gebleven in de laatste jaren.
In zijn laatste uiting wist hij de sterke Belg Donovan Desmea te verslaan via doctor stoppage en heeft momenteel een winstreak van vier partijen. Geven heeft eerder al vooor de Ierse promotie gevochten waar hij in de eerste ronde een submission overwinning wist te boeken over Maciej Gierszewski.




REACTIES