next event
search
Matchmaking GFC 3 DubaiBron foto:

Matchmaking GFC 3 Dubai

May 12, 2014 Global Fighting Championship organiseert op 29 mei haar derde evenement vanuit het World Trade Centre in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). Het evenement zal een combinatie zijn van Kickboks en Mixed Martial Arts partijen met vechters uit een groot aantal landen waaronder Duitsland , Servië , Iran , Australië , Turkije , Nieuw-Zeeland en Nederland. GFC 3’s Main Event is een Heavyweight Championship Kickboxing toernooi met Badr Hari , Peter Graham , Arnold Oborotov en Stefan Leko . De winnaar van het toernooi wint een geldbedrag van 1.000.000 AED, omgerekend een bedrag van $ 272,000.

De weg daarnaartoe belooft geen gemakkelijke te worden voor Badr Hari. In de eerste ronde van het toernooi ontmoet hij Stefan Leko. De Duitser heeft maar liefst 104 partijen op zijn naam staan, waarbij hij eenmaal won en eenmaal verloor van Badr Hari.

Mocht de Amsterdammer die partij winnen, dan ontmoet hij in de finale de winnaar van de wedstrijd Peter Graham vs Arnold Oborotov. De Australische Graham wist eerder ook al eenmaal te winnen van Hari, die echter een jaar later revanche op hem wist te nemen

Peter Aerts die afgelopen jaar tijdens GLORY 13 zijn afscheidspartij vocht tegen Rico Verhoeven staat ook op de matchmaking, hij vecht een Super Fight tegen Dewey Cooper.