next event
search
8TKO toernooi -61 kg live op Algemeen DagbladBron foto: Enfusion

8TKO toernooi -61 kg live op Algemeen Dagblad

Nov 10, 2023 Op zaterdag 11 november kijk je via de Website van het Algemeen Dagblad exclusief naar het 8TKO evenement van kickboksorganisatie Enfusion. In Doetinchem nemen acht van de beste bantamgewichten (tot 61 kilogram) het in een knock-outtoernooi tegen elkaar op. Volg de livestream vanaf 20.15 uur.


Enfusion belooft de vechtsportliefhebber ‘een avond die je niet wil missen, vol adembenemende gevechten, knock-outs en onvergetelijke momenten’, vanuit de SaZa Topsporthal in Doetinchem. De vier kwartfinales van het 8TKO-toernooi zijn bekend. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

De Spaanse kampioen Ilyasse Koujjit maakte eerder dit jaar indruk in zijn debuut voor Enfusion. In de eerste ronde staat hij in de ring tegenover de ervaren vechter Saber Tabi.

De voor Marokko uitkomende Ayoub Bourass, pas 19 jaar, heeft al vijf overwinningen bij Enfusion op zijn naam staan en neemt het in Doetinchem op tegen Hamid Najafi Alpha. 

 

De derde kwartfinale is een onderonsje tussen Rida Bellahcen en Sedric Sa Silva uit Spanje. Laatst genoemde vervangt een van de favorieten Salah Hitou die zich helaas heeft af moeten melden voor het toernooi

De laatste kwartfinale van het toernooi gaat tussen de Nederlander Dwayne Panka en de Marokkaanse Hamza Hazzar. Panka is er op gebrand de 8TKO titel in Nederland te houden. 

 

Kwartfinales op een rijtje

• Ilyasse Koujjit (Spa) vs. Saber Tabi (Fra)

• Hamid Najafi Alpha (Irn) vs. Ayoub Bourass (Mar)

• Rida Bellahcen (Mar) vs. Sedric Sa Silva (Spa)

•Dwayne Panka (Ned) vs. Hamza Hazzar (Mar)

De winnaars gaan naar de grote finale op 30 december in Alkmaar, waar de halve finales en finale zullen plaatsvonden.


REACTIES