next event
search
Superbon vs Tawanchai voor de ONE vedergewicht Muay Thai-titelBron foto: ONE CHAMPIONSHIP

Superbon vs Tawanchai voor de ONE vedergewicht Muay Thai-titel

Nov 9, 2023 ONE Championship kampioen Tawanchai zal zijn ONE vedergewicht Muay Thai titel verdedigen tegen Superbon op vrijdag 8 december in het Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand.

Oorspronkelijk zouden beide vechters op 6 oktober tegenover elkaar staan maar helaas moest Superbon zich met een kuitblessure afmelden voor het titelgevecht. Superbon werd toen vervangen door Jo Nattawut.
|
Tawanchai zal voor de derde keer zijn ONE vedergewicht titel verdedigen op bekend terrein, hij zal zowel de clinch als zijn ellebogen volledig kunnen gebruiken in het Muay Thai. Superbon daarentegen zal na een afwezigheid van vier jaar terugkeren voor een Muay Thai wedstrijd, dus het zal interessant zijn om te zien hoe hij zijn wedstrijd zal aanpassen aan zijn tegenstander.

Afgezien dat dit een geweldige wedstrijd is voor de fans zullen beiden vechters deze wedstrijd waarschijnlijk zien als een kans om in de toekomst een gevecht aan te gaan met regerend ONE vedergewicht kampioen Chingiz Allazov.REACTIES