next event
search
Khabib Nurmagomedov weigert bod van $40.000.000,-Bron foto: UFC

Khabib Nurmagomedov weigert bod van $40.000.000,-

Nov 8, 2023 Khabib Nurmagomedov onthult dat hij 40 miljoen dollar heeft afgewezen om bij de UFC terug te keren. "Het is moeilijk om nee te zeggen"

Voormalig lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov heeft onthuld dat hij aanbiedingen ter waarde van maar liefst $ 40.000.000 heeft afgewezen om een terugkeer naar de UFC te maken. Nurmagomedov is met een record van 29-0 nog ongeslagen en is inmiddels opgenomen in de UFC Hall of Fame. Nurmagomedov zette in 2020 na een overwinning op de toenmalige interim-kampioen Justin Gaethjeeen een punt achter zijn UFC carrière.

In de afgelopen tijd is Nurmagomedov in verband gebracht met een hele reeks comeback-gevechten, namelijk in de vorm van een rematch met zijn aartsrivaal Conor McGregor en voormalig lichtgewichtkampioen Charles Oliveira.

Ondanks de grote belangstelling van zijn fans voor een terugkeer naar de Octagon, heeft Nurmagomedov toegegeven dat het moeilijk voor hem is geweest om voortdurend nee te zeggen tegen een mogelijke comeback voor een dertigste professionele gevecht. Hij beweert dat hij aanbiedingen van $ 40.000.000 heeft afgewezen.

“Als je de beste vechter ter wereld bent is het erg moeilijk om nee te zeggen tegen al deze dingen”, zei Khabib Nurmagomedov tegen Daniel Cormier. “Het is heel moeilijk, het is niet gemakkelijk om gewoon nee te zeggen tegen $20, $30, $40.000.000.”

“Maar voor mezelf is het niet het belangrijkste”, legde Khabib Nurmagomedov uit. “Als ik besluit dat het voorbij is dan is het ook echt voorbij. Ik laat dit met rust. Ik ben blij en ik heb nooit spijt van mijn beslissing. Nooit."

Als lichtgewichtkampioen heeft Nurmagomedov drie keer zijn titel met succes verdedigt, hij versloeg de bovengenoemde McGregor en Gaethje, evenals de toenmalige interim-kampioen Dustin Poirier.REACTIES