next event
search
Vitor Belfort vervangt Wanderlei SilvaBron foto:

Vitor Belfort vervangt Wanderlei Silva

May 29, 2014 The Ultimate Fighter Brazilië 3 coaches Wanderlei Silva en Chael Sonnen gaan op 5 juli tijdens UFC 175 toch niet tegen elkaar vechten. De voormalige PRIDE kampioen heeft een afspraak met de Nevada State Athletic Commission ( NSAC ) gemist en zal nu geen licentie krijgen om te vechten in Las Vegas. Vitor Belfort is opgeroepen als vervanger van Silva, hij neemt het 5 juli op tegen Chael Sonnen in een LHW partij.
Belfort moet nog worden erkend door de Nevada State Athletic Commission, zijn hoorzitting zal op 17 juni zijn en dan kan de partij pas officieel worden aangekondigd. Als Sonnen vs Belfort doorgaat dan is het een # 1 contender partij waarbij de winnaar het op mag nemen tegen de winnaar van UFC 175's main event tussen MW kampioen Chris Weidman en Lyoto Machida.

UFC 175 vindt plaats in het Mandalay Bay in Las Vegas waar er twee titelpartijen op het programma staan. Chris Weidman verdedigt tijdens de main event zijn titel tegen Lyoto Machida terwijl bantamgewicht kampioen bij de vrouwen Ronda Rousey haar titel op het spel zet tegen Alexis Davis



REACTIES