next event
search
Ben Saunders eerste Omoplata overwinning in UFC geschiedenisBron foto:

Ben Saunders eerste Omoplata overwinning in UFC geschiedenis

Aug 25, 2014 Ben Saunders die weer terug is in de UFC na een avontuur in Bellator maakte zijn debuut terug in de promotie er eentje om niet te vergeten. Tijdens het evenement UFC Fight Night “Henderson vs Dos Anjos” wist hij op hele spectaculaire manier de partij te winnen.

Hij won door een BJJ klem die je niet vaak tegen komt namelijk de Omoplata en dit is dan ook de eerste keer dat hij in de UFC te zien is waarbij de tegenstander ook afklopt. Het is wel op andere evenementen gezien en ook Frank Mir heeft hem wel is gebruikt in de UFC maar was het niet een beslissende klem.

Het is dan ook geen verassing dat hij de 50.000 dollar submission of the night wist op te strijken. Met deze overwinning laat hij meteen zien waarom de UFC hem weer terug wilde hebben.

Saunders: “Ik voel mij helemaal geweldig en het plan was eigenlijk om er voor te zorgen dat mensen niet met mij willen staande vechten en mij dan naar de grond nemen maar ook daar kan ik het je lastig maken. Ik probeer zo gevaarlijk mogelijk te zijn waar het gevecht ook plaats vindt maar het belangrijkst is om de fans te vermaken.”

http://mixfight.com/uploads/images/Ben%20Saunders%20Taps%20Chris%20Heatherly%20with%20Omoplata%20-%20UFC%20Fight%20Night%20Tulsa.gif



REACTIES