next event
search
Liz Philips haat de UFCBron foto:

Liz Philips haat de UFC

Aug 25, 2014 UFC Elizabeth Philips verloor haar debuut via split decision tegen Valerie Letourneau 14 juni op UFC 174. Zaterdag op UFC Fight Night 47 Macau (China) gebeurt het haar weer maar ditmaal tegen Milana Dudieva en kon het niet laten om haar ongenoegen te uitten op social media
Ik ben keihard genaaid schrijft ze op haar Facebook. Ze vervolgt “ik haat de UFC. Ik domineerde de Russische alle rondes en dan zeggen dat ik via split decision verlies. Iedereen die dat vind is niet goed bij zijn hoofd en zal je dan ook meteen verwijderen uit mijn vriendenlijst omdat ik duidelijk de betere was. Ik ben klaar met vechten voor nu want dit is gewoon corrupt.”



Volgens FightMetric klopt het inderdaad dat zij meerdere acties had namelijk 49-38 en meer controle (7:04) ten op zichten van Milana (2:46). Niet iedereen deelde die mening omdat Dana White na de wedstrijd zei dat hij de beslissing correct vond. Hij begrijpt de frustraties van Liz Philips wel maar zoals hij vaker zegt; zorg er voor dat het niet op de juryleden aankomt want dat kan zulke situaties opleveren.





REACTIES