next event
search
Reactie Aschwin BalrakBron foto:

Reactie Aschwin Balrak

Aug 12, 2014 Afgelopen week werden de namen van de vechters en team captains voor het komende seizoen van de Enfusion Reality show bekend gemaakt. Een van de team captains is niemand minder dan Aschwin Balrak, dit zorgde voor een hoop vragen op het forum aangezien Balrak veroordeeld is geweest voor drugshandel. Aschwin Balrak wil hier eenmalig op reageren, wij kregen onderstaande reactie van hem binnen
Edwin van Os heeft mij verzocht om te reageren op alle reacties.

Hierbij eenmalig een reactie van mijn kant. De organisatie van Enfusion heeft mij benaderd om als coach mee te doen, ik ben hiermee akkoord gegaan. Een belangrijke reden hiervoor is dat ik mijn eigen sportschool ben begonnen, voor mij is dit de kans om te laten zien dat ik een goede coach ben.

Ik zie dat mijn deelname veel teweeg heeft gebracht, iedereen heeft een eigen mening hierover.  Voor mij persoonlijk is er maar 1 mening doorslaggevend, namelijk die van de rechters.

Dezelfde mensen die mij veroordeeld hebben, geven mij nu ook de kans om mee te doen met het programma.

Zonder goedkeuring van de rechter mocht ik niet naar Thailand.

Toen mijn naam als voorbeeldfunctie werd genoemd omdat ik advocaat en kickbokser was, had ik geen problemen met de publiciteit. Nu is de publiciteit negatief en word ik door dezelfde mensen beschouwd als crimineel die een slechte naam aan de sport geeft. Deze negatieve reacties zijn voor mij begrijpelijk en zal ik dan ook moeten slikken

Hoe dan ook mijn leven gaat verder en ik zal proberen te laten zien dat ik nog steeds op hoog niveau kan vechten en een goede coach ben.

Ik bedank de organisatie van Enfusion voor deze kans.

 
mvg,
Balrak

Lees de reactie's en discussieer mee op ons FORUM




REACTIES