next event
search
Eddie Alvarez verrassend laag op UFC ranking Bron foto:

Eddie Alvarez verrassend laag op UFC ranking

Sep 15, 2014 Eddie Alvarez, voormalig Bellator kampioen die met veel hype door de UFC is binnengehaald zou toch verbaasd hebben gekeken toen de nieuwe ranking uitkwam. Alvarez die door vele als één van de beste in zijn gewicht wordt gezien mag genoegen nemen met plek 14 op de UFC ranking.
De UFC rankings zijn als volgt:

Champion : Anthony Pettis
1. Gilbert Melendez
2. Khabib Nurmagomedov
3. Rafael dos Anjos
4. Benson Henderson
5. Donald Cerrone
6. Josh Thomson
7. Bobby Green
8. Jim Miller
9. Myles Jury
10. Michael Johnson
11. Edson Barboza
12. Rustam Khabilov
13. Jorge Masvidal
14. Eddie Alvarez
15. Ross Pearson

Zelfs UFC president UFC was verrast over de lage klassering van Alvarez. “Holy Shit, ik weet het niet maar het lijkt mij een beetje laag maar ja aan de andere kant heeft Alvarez geen geluk gehad en heeft lang niet kunnen vechten maar binnenkort zullen wij zien waar hij echt thuis hoort”.  White refereert naar zijn aankomende gevecht op 27 september tegen Cowboy Cerrone op UFC 178. Alvarez is een lichte underdog in een gevecht waar hij het opneemt tegen de nummer 5.
 
White: “Ik hou van Cowboy Cerrone. Hij is één van mijn favoriete vechters. Alvarez heeft lang gewacht op deze mogelijkheid en nu is die eindelijk gekomen. Ik denk ook dat het een mooie partij gaat worden. Ik zou ook zeggen dat Eddie de underdog is omdat hij gewoon van ver moet komen en Cerrone die de laatste tijd heel goed in zijn vel zit. Cerrone ziet er mentaal, emotioneel en fysiek goed uit. Het wordt een geweldig gevecht en zal veel vragen beantwoorden.



REACTIES