next event
search

Global Fighting Championship met Badr Hari vs. Patrice Quarteron op 16 oktober bij RTL 7

Sep 19, 2014 Op donderdag 16 oktober doet de RTL 7 Fight Night verslag van de Global Fighting Championship (GFC) 4 in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). De hoofdpartij van dit event gaat tussen Badr Hari (Nederland/Marokko) en Patrice Quarteron (Frankrijk). De 1,98 meter lange Quarteron won tot nu toe 38 van zijn 43 partijen, waarvan 32 op KO.
Eén daarvan is een KO in de eerste ronde van de gigantische Amerikaan Bob ‘The Beast’ Sapp. Qua ervaring legt hij het echter duidelijk af tegen Hari, die al 116 keer de ring betrad en er 104 maal als winnaar weer uit stapte. Negentig keer won de 1,97 meter lange, huidige GFC-zwaargewichtkampioen op KO.

Nederland is ook vertegenwoordigd in het viermanstoernooi van GFC 4: vier zwaargewichten nemen het in toernooivorm tegen elkaar op en degene die tweemaal wint, ontvangt 1 miljoen VAE-Dirham (ruim 210.000 Euro). De deelnemers hieraan zijn Ismael Lazaar (Nederland/Marokko), Tai Tuivasa (Australië), Mohammed Karim (Egypte) en Melvin Manhoef (Nederland/Suriname).




REACTIES