next event
search
Legacy Fighting Championship gaat kickboks evenementen doenBron foto:

Legacy Fighting Championship gaat kickboks evenementen doen

Sep 17, 2014 Lokale M.M.A. promotie Legacy FC uit Texas zal voor het eerst in hun bestaan een kickboks evenement organiseren op 16 januari. Legacy die vooral bekend staat als een M.M.A. promotie heeft aangekondigd dat zij zich ook willen richten op het kickboksen.
Op hun eerste evenement zal er een gevecht zijn tussen Valentina Schevchenko en Lindsay Haycraft. Schevchenko is geen onbekende in het muay thai circuit en heeft een record van 51-1 en zal na deze partij haar M.M.A. debuut maken voor dezelfde promotie. Haycraft aan de andere kant heeft een record van 25-12 en heeft als kickbokser veel titels bij verschillende promoties behaald.
 
Verder zal ook Cosmo Alexandre zijn opwachting maken tegen Regian Eersel en onze Nederlandse Marco Pique staat geboekt tegen Michael Corley. Alle wedstrijden zullen gehouden worden in hetzelfde systeem als Glory en promoter Mick Maynard hoopt dat hij volgend jaar zo’n 3 a 4 kickboksevenementen te organiseren. Zijn evenementen worden uitgezonden door AXS-TV en hun volgende evenement zal zijn op 26 September in Tulsa, Oklahoma en zal een M.M.A. evenement zijn.  



REACTIES