next event
search
Partij Anthony Johnson vs. Alexander Gustafsson onzeker Bron foto:

Partij Anthony Johnson vs. Alexander Gustafsson onzeker

Sep 29, 2014 Met verschillende ‘huiselijk geweld’ schandalen in de NFL, reageerden UFC vertegenwoordigers snel op het nieuws dat UFC Anthony Johnson verdacht zou zijn van huiselijk geweld door hem meteen te schorsen. “Eerlijk gezegd denk ik dat al het negatieve met betrekking tot het Ray Rice gebeuren, eigenlijk positief is,” zei Dana White afgelopen donderdag. “Ik denk dat er door de O.J. Simpson case veel aandacht is voor huiselijk geweld, maar hierdoor zijn we nog een stap verder. Veel goeds is uit dit slechte gekomen.
Niemand zal ontkennen dat de videobeelden verschrikkelijk zijn. Het meest verschrikkelijke is denk ik dat we allemaal weleens woedeaanvallen hebben gehad, maar nadat hij haar heeft geslagen doet het hem gewoon niks.”
 
“Wat wij met de zaak van Anthony Johnson hebben gedaan, er is nog geen vonnis, is dat we er een buitenstaand advocatenkantoor op hebben gezet en hen een volledig onderzoek hebben laten verrichten. We hebben laten onderzoeken of we de vechter moeten schorsen of ontslaan. Op basis van het onderzoek hebben we geconcludeerd dat schorsing de beste oplossing is. Blijkbaar is de dame in kwestie niet van onbesproken gedrag en heeft een geschiedenis van allerlei kwesties. Bovendien, in de periode waarin zij claimt dat het zou zijn gebeurd was hij niet eens in het land!”
 
Volgens Dana White zou Anthony Johnson het op gaan nemen tegen Alexander Gustafsson, maar dat is nu dus niet langer zeker. “Die partij stond – het zou op FOX worden uitgezonden. Het is nu niet meer zeker.”



REACTIES