next event
search
UFC grote plannen met Brazilië in 2015Bron foto:

UFC grote plannen met Brazilië in 2015

Sep 16, 2014 Voor dit jaar alleen al zal de UFC drie maal terug komen naar Brazilië en het ziet er naar uit dat dit in 2015 niet minder zal worden. UFC’s Grace Tourinho liet tijdens UFC Fight Night 51 weten dat er op 8 november een evenement staat gepland en op 20 December in Barueri. Het was al bekend dat er op 25 oktober een groot PPV evenement zou zijn in Rio de Janeiro en de kaarten voor dat evenement zijn bijna uitverkocht.
Op 8 november zal Mauricio “Shogun” Rua het opnemen tegen Jimi Manuwa samen met Cavalcante vs Ovince St. Preux, John Lineker vs Ian McCall en Thomas Almeida vs Tim Gorman.

Voor het december evenement gaan geruchten dat Machida het zou opnemen tegen C.B. Dollaway. Het grote UFC 179 in Rio de Janeiro zal om een kampioenswedstrijd gaan tussen Jose Aldo en Chad Mendes. Volgend jaar worden er zelfs nog grotere evenementen verwacht in Brazilië.

Tourinho: “Het plan voor volgend jaar is om op z’n minst dezelfde aantal evenementen te doen maar dan nog groter. We zijn ook weer bezig met coaches en gewichtsklassen voor het volgende seizoen van The Ultimate Fighter maar niks staat nog vast. Waarschijnlijk kan ik tijdens onze show op 25 oktober hier wat meer over zeggen . Wij willen volgend jaar minimaal zeven evenementen doen.”



REACTIES