next event
search
Matt Brown geinteresseerd in gevecht met GSPBron foto:

Matt Brown geinteresseerd in gevecht met GSP

Oct 29, 2014 Welterweight Matt Brown zou graag een gevecht willen tegen voormalig kampioen George St. Pierre als hij besluit terug te komen. Sinds het bekend is geworden dat GSP weer aan het trainen is laat Matt Brown meteen weten dat hij graag de man is die hem verwelkomt. Hoewel GSP niet heeft aangekondigd terug te keren is het toch iets waar Matt Brown op hoopt.
“Het is gewoon een zeer groot gevecht. Het lijkt mij geweldig om tegen hem te vechten. Ik heb altijd al het gevoel gehad dat mijn stijl goed tegen hem past.”

GSP is al een geruime tijd afwezig. Hoewel hij wel zijn training zou hervatten maar zou stoppen met wedstrijden raakte hij toch nog geblesseerd en moest hij maanden lang revalideren. Nu hij van de dokter weer mag trainen hopen veel mensen dat hij snel zijn rentree zal gaan aankondigen. Matt Brown denkt dat de timing niet beter kan komen en vervolgt:

“Ik denk dat ik een prima tegenstander ben. Ik ben niet de kampioen en denk zelf dat hij niet meteen voor de titel zal strijden dus ik ben in een prima positie om tegen hem te vechten. Ik kan wel zo eerlijk zijn dat hij op papier de favoriet is maar heb altijd graag tegen hem willen vechten. Het zou geweldig zijn als de wedstrijd over 5 ronde zou gaan.”

Na zijn geweldige 5 ronde gevecht tegen Robbie Lawler op UFC on FOX 12 bewees Matt Brown dat hij tegen de beste van de wereld in zijn gewichtsklasse kan aantreden. Eén ding is zeker een gevecht met Brown is bijna altijd garantie op spektakel.  




REACTIES