next event
search
Samenwerking GLORY en Bellator: MMA partij Joe Schilling vs. Melvin ManhoefBron foto:

Samenwerking GLORY en Bellator: MMA partij Joe Schilling vs. Melvin Manhoef

Oct 4, 2014 GLORY middleweight kampioen Joe Schilling heeft wel eerder een MMA wedstrijd gedraaid, maar veel ervaring heeft er niet in. Al snel maakte hij de overstap naar het Muay Thai en kickboksen. En niet zonder succes, want Schilling is de regerend middleweight kampioen.
Nu maakt Schilling dan toch weer een uitstapje naar het MMA en wel naar Bellator. Daar treft hij geen worstelaar, maar wel vechter die zowel in het MMA als het kickboksen de nodige successen heeft geboekt; Melvin Manhoef!
 
“GLORY staat positief over tegen het feit dat onze vechters in Bellator MMA vechten. We gaan een nieuw tijdsperk voor Bellator en ons tegemoet. Er is duidelijk overlap voor onze vechters en fans en we hopen dat verschillende kickboksers in Bellator gaan vechten en Bellator MMA vechters in GLORY. We zitten allemaal bij SPKIE en dit zien we als een grote mogelijkheid om onze sporters van wereldklasse te laten vechten voor beide organisaties.” Zegt GLORY's CEO Jon J. Franklin over deze bijzondere samenwerking.
 
En dit zou weleens een belangrijke stap kunnen zijn voor met name GLORY. De organisatie presteert matig, ondanks het feit dat de organisatie beschikt over de allerbeste kickboksers ter wereld. De samenwerking met  Bellator zou ervoor kunnen zorgen dat GLORY voet aan de grond krijgt in Amerika, hetgeen eigenlijk altijd het doel is geweest voor de organisatie.




REACTIES