next event
search
Bethe Correia richt zich op Ronda RouseyBron foto:

Bethe Correia richt zich op Ronda Rousey

Nov 30, 2014 Bethe Correia versloeg in april Jessamyn Duke en na de partij hield ze vier vingers omhoog alvorens ze er één liet zakken. Duke is lid van Ronda Rousey's team de “Four Horsewoman”, de andere twee zijn Shayna Baszler en Marina Shafir. In augustus wist Correia tijdens UFC 177 Baszler via TKO in de tweede ronde te verslaan. Marina Shafir vecht in een ander gewichtsklasse dus richt ze zich nu op de UFC vrouwen bantamgewicht kampioen Ronda Rousey.
Correia moest zich vanwege een blessure gedwongen terugtrekken uit een partij tegen Miesha Tate maar ze verwacht dat ze in maart weer fit te zijn. Ze gebruikt deze tijd om over  rustpauze door prullenbak praten Rousey, die vecht Cat Zigano bij UFC 184 op 28 februari.

"Ik zal Ronda in de eerste ronde knock-out slaan” vertelde Correia aan MMAFighting.com. "Ik wil dat ze Zigano snel en zonder blessures verslaat zodat wij daarna tegen elkaar kunnen vechte. Ik wil de gene zijn die haar haar titel ontneemt.
Mensen kennen mij als de “Horsewoman killer”. Ik heb er al twee verslagen en ik zal hetzelfde met de volgende doen. Ik mag in maart weer vechten en ik vecht tegen wie ze willen. Iedereen die tegen mij de Octagon instapt gaat neer,  ik wil bekend staan als de grootste knock-out vechter in de UFC."

Bethe Correia na haar overwinning op Jessamyn Duke


Bethe Correia tegen Shayna Baszler



REACTIES