next event
search
Enfusion - Groot Kickbox Gala in MartiniplazaBron foto:

Enfusion - Groot Kickbox Gala in Martiniplaza

Nov 17, 2014 Op zondag 23 november aanstaande is het zover. Op die dag viert Kickboxgala “Glorious Heroes” haar eerste lustrum in de Martiniplaza te Groningen. Groningers Chris Niewold en Anton Schut, die het gala vier jaar op rij hebben georganiseerd in Annen, nemen dit keer een flinke stap. Niewold vertelt: “nadat we het afgelopen jaar voor de 4e keer tegen een uitverkochte zaal aankeken – waaruit mag blijken dat we iets goed neerzetten – vonden we samen dat de 5e keer een goede gelegenheid is om flink op te schalen”.
Een korte periode hebben ze in het Noorden om zich heen gekeken naar geschikte locaties.
In eerste instantie leek het Martiniplaza hen iets te groot maar ze kwamen tot de conclusie dat het wel de logische volgende stap was. Schut: “Dit voorjaar zijn de eerste gesprekken gevoerd met het Martiniplaza en al vanaf het eerste moment bleek dat ze ons alle medewerking verleenden die we zochten. Op zich is het voor ons wel spannend. In Annen konden we maximaal 900 toeschouwers plaatsen. In Groningen rond de 3.000. En we willen natuurlijk liever geen lege stoelen”.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in de laatste fase. Het belooft een gala te worden dat in Noord-Nederland haar weerga niet kent. Op het gebied van de media wordt flink uitgepakt. Niewold en Schut zijn een samenwerking aangegaan met Enfusion Live dat de belangrijkste partijen in meer dan 50 landen live uitzendt. Er staan partijen op het aantrekkelijke programma dat die middag om 15.30 uur begint. Niewold: “het programma is samengesteld door Anton Schut. Dat is een flink stuk werk. We zijn er erg trots op dat hij er in geslaagd is om naast twee Nederlandse titelpartijen maar liefst twee wereldtitel partijen te engageren. De eerste tussen de Nederlandse Denise Kielholtz en de Amerikaanse Tiffany Van Soest. De belangrijkste partij van de dag is tussen niemand minder dan tweevoudig K-1 MAX kampioen Andy Souwer en de uit Iran afkomstige Ardalan Sheikholeslami. We hebben goede hoop dat daar veel publiek op af komt”. Ook de kaartverkoop is inmiddels gestart en lijkt goed te lopen. Informatie over de voorverkoopadressen en meer over het gala vindt u op gloriousheroes.nl

1. 3X3
Marvin Sansaar (Surinam) Vs Mohammed Jaraya (Morocco)
-70 KG

2. 3X3
Tom De Smet (The Netherlands) Vs Daniel Ciric (Serbia)
-85 KG

3. 3X3
Alva Remor (Curacao) Vs Khalid El Bakouri (Morocco)
-80 KG

4. 3X3
Cedric Bacuna (Curacao) Vs Andrei Ostrovanu (Romania)
-70 KG

5. 5X3
Denise Kielholtz (The Netherlands) Vs Tiffany van Soest (USA)
-57KG
Enfusion World Title -57 KG

6. 5X3
Andy Souwer (The Netherlands) Vs Ardalan Sheikholeslami (Iran) -70KG



REACTIES