next event
search
GLORY 19 GECANCELD!Bron foto:

GLORY 19 GECANCELD!

Nov 26, 2014 GLORY 19 zou vrijdag 19 december a.s. plaats vinden in Amerika. Hoofdpartij zou de titelstrijd zijn tussen Ricardo Verhoeven en Errol Zimmerman. Ook Nieky Holzken zou na een jaar van afwezigheid weer vechten, maar de evenement gaat niet door. GLORY 19 zal worden verzet naar een nieuwe datum in 2015, maar een nieuwe datum is nog niet bekend. Reden voor het cancelen van het evenement is nog onbekend, maar GLORY zal deze week duidelijkheid geven in een persbericht. Een flinke tegenvaller voor fans van de toch al kwakkelende kickboksorganisatie.
"Natuurlijk ben ik teleurgesteld dat we ons evenement van december hebben moeten verplaatsen," zei GLORY CEO Jon J. Franklin.
"Maar ik zou nog meer teleurgesteld zijn geweest als we een GLORY evenement hadden gehouden wat niet aan de wensen van onze fans voldeed  of wat ze van ons verwachten. We gaan door zoals we het voor 2015 gepland hebben, in januari doen we niks en dan komen we in februari met GLORY 19 terug op SPIKE. Onze wereldkampioen zwaargewicht Rico Verhoeven wordt met Errol Zimmerman geconfronteerd Nieky Holzken is ook weer terug. Zodra we de volledige matchmaking voor GLORY 19 aankondigen dan weet ik zeker dat het het wachten waard zal zijn."






REACTIES