next event
search
Glory 19: Rico Verhoeven vs Errol ZimmermanBron foto:

Glory 19: Rico Verhoeven vs Errol Zimmerman

Nov 9, 2014 Glory World Series heeft vandaag officieel Glory 19 aangekondigd. De show vindt plaats op vrijdag 19 december een locatie is nog niet bekend. Zoals altijd zal Glory 19 live worden uitgezonden op Spike TV.
Main event van de show is een partij tussen Glory World Heavyweight kampioen Rico Verhoeven en Errol Zimmerman. Ze hebben al twee keer eerder tegen elkaar in de ring gestaan, in 2012 sloeg Zimmerman KO en een jaar later won Verhoeven op beslissing

Verhoeven heeft sinds zijn verlies tegen Semmy Schilt tijdens Glory 4 niet meer verloren, hij won o.a. van Zimmerman, Saki, Ghita en Aerts. In zijn laatste gevecht won hij tijdens Glory Last Man Standing van Daniel Ghita om zo de Glory Heavyweight kampioen te worden.

Zimmerman is een veteraan in de sport die in 2007 zijn debuut bij de K-1 maakte. Hij heeft een keiharde KO in huis en heeft zowel ups als downs in zijn carrière meegemaakt. Tijdens Glory 16 won hij het zwaargewicht contender toernooi waar hij voortijdig van zowel Ben Edwards als Anderson Silva wist te winnen.

Ook werd er een weltergewicht contender toernooi aangekondigd. In de halve finales zien we Nieky Holzken vs Artur Kyshenko en Raymond Daniels vs. Jonatan Oliveira.
Holzken keert na een afwezigheid van een jaar weer terug in de ring,  in zijn laatste gevecht sloeg hij de huidige Glory weltergewicht kampioen Joseph Valtellini KO. Kyshenko verloor zijn laatste gevecht bij Glory maar wist in 2011 wel te winnen van Holzken.



REACTIES