next event
search
Josh Koscheck in gesprek om terug te keren tegen Neil Magny bij UFC 184 in Los AngelesBron foto:

Josh Koscheck in gesprek om terug te keren tegen Neil Magny bij UFC 184 in Los Angeles

Nov 22, 2014 Voormalig Ultimate Fighting Championship (UFC) weltergewicht Josh Koscheck is met de UFC in gesprek om tijdens UFC 184 zijn comeback in de Octagon te maken. De tegenstander van Koscheck zou volgens MMAJunkie Neil Magny zijn.
Koscheck heeft meer dan een jaar niet meer gevochten. In 2013 verloor hij drie partijen op rij van Johny Hendricks, Robbie Lawler en Tyron Woodley, en nam hij een broodnodige pauze.

De voormalig "Ultimate Fighter" wordt aan het einde van deze maand 37 en dat maakt hem 10 jaar ouder dan Magny, die net als Koscheck in 2013 met twee verlies partijen een zwaar jaar had. Sindsdien is hij bezig aan een zeer sterke reeks en heeft hij zijn laatste vijf partijen gewonnen waaronder een technische knock-out overwinning op William Macario.

UFC 184 vind op 28 februari 2015 plaats vanuit het Staples Center in Los Angeles, Californië en staat in het teken van maar liefst twee titel partijen. Tijdens de main event verdedigt Chris Weidman zijn middengewicht titel tegen Vitor Belfort en  in de co main event verdedigt Ronda Rousey.



REACTIES