next event
search
Kid Yamamoto na afwezigheid van 3 jaar terugBron foto:

Kid Yamamoto na afwezigheid van 3 jaar terug

Nov 28, 2014 De UFC heeft vandaag bekend gemaakt dat de Japanse bantamgewicht Norifumi "Kid" Yamamoto in februari na een afwezigheid van 3 jaar terug keert naar de Octagon. Yamamoto neemt het tijdens UFC 184 "Weidman vs. Belfort" op tegen de Roman Salazar. UFC 184 vind plaats op 28 februari vanuit het Staples Center in Los Angeles
Yamamoto werd ooit beschouwd als een van de beste vedergewichten ter wereld, maar sinds hij in 2011 zijn debuut voor de UFC maakte heeft hij drie partijen op rij verloren. de 37-jarige leider van Tokyo's Krazy Bee verloor via beslissing van Demetrious Johnson en Darren Uyenoyama en in februari 2012 verloor hij op submission van Vaughan Lee . Sindsdien heeft hij geworsteld met knie en elleboog blessures wardoor hij zich in 2013 terug moest trekken uit zijn partij tegen Ivan Menjivar.

Salazar die elf jaar jonger is dan zijn ervaren tegenstander verloor in oktober zijn UFC debuut tegen Mitch Gagnon. De vechter uit Arizona,  bekend als "El Gallito" , had voordat hij een contract bij de UFC tekende vier partijen op rij gewonnen. Hij was de World Fighting Federation bantamgewicht kampioen in zijn land van herkomst.

Main event van UFC 184  is de middengewicht titel partij tussen Chris Weidman en Vitor Belfort.


    Chris Weidman vs. Vitor Belfort - Title Fight
    Ronda Rousey vs. Cat Zingano - Title Fight
    Frank Mir vs. Antonio Silva
    Yoel Romero vs. Ronaldo Souza






REACTIES