next event
search
Ilias Bulaid vecht op 6 februari 2015 in TokyoBron foto:

Ilias Bulaid vecht op 6 februari 2015 in Tokyo

Dec 31, 2014 Ilias Bulaid zou oorspronkelijk op 7 februari tijdens het Enfusion evenement van RingFight Promotions vechten maar Bulaid heeft een uitnodiging gekregen om in Tokyo tegen de Japanner Masaaki Noiri te vechten. Deze partij zal op 6 februari bij de Japanse organisatie Krush op het programma staan.
De promotor van RingFight Saïd Hamzaoui:

"Helaas moeten wij als organisatie jullie mededelen dat Ilias Bulaid op 7 febr 2015 geen acté de presence meer zal geven op RingFight promotions presents Enfusion Live. Ilias heeft een mooie kans gekregen in Japan om op 6 febr tegen Masaaki Noiri te vechten. Ilias/Enfusion hebben afspraken met ons en die zijn ook gerespecteerd. Wij als organisatie gunnen Ilias het beste en hebben om die reden besloten om de afspraken te vergeten en Ilias terug te trekken op 7 febr 2015. Ilias heel veel succes in Japan!!"

Ilias Bulaid won vorige week tijdens Enfusion # 23 in Antwerpen tegen Zahid Zairov de Enfusion wereldtitel en is enorm gebrand om op 6 februari te laten zien dat hij de # 1 is.

Hij laat via social media het volgende weten:

"Ik zou op 7 februari tijdens het Enfusion evenement in Eindhoven tegen Edson Fortes vechten maar ik kreeg een uitnodiging van K1/Krush om in Japan tegen hun kampioen Masaaki Noiri te vechten. De promotors van Enfusion gunnen mij deze kans en wensen mij veel succes en dat waardeer ik enorm. Masaaki Noiri is een goede vechter die van grote namen zoals Mosab Amrani gewonnen heeft, ook stnd hij als finalist in een GLORY toernooi. Dit wordt absoluut een van de zwaartse partijen in mijn carrière tot nu toe maar ik ben echt gemotiveerd en ik beloof jullie dat ik hem ga stoppen. Ik ben de onbetwiste nummer 1!




REACTIES