next event
search

Persbericht: 'Badr Hari geeft exclusieve kickboksclinic in Voorhout!'

Dec 31, 2014 Op zaterdag 10 januari organiseert RHJC promotions een unieke kickboksclinic onder leiding van Badr Hari in Voorhout. Deze clinic is eenmalig en uniek in Nederland. Een absolute must voor elke vechtsportliefhebber. Badr Hari zal een twee uur durende training verzorgen met aansluitend de mogelijkheid om met deze legende een foto te scoren.
De kosten voor de deelname aan de clinic bedragen 50 euro. Voor deze exclusieve kickboksclinic kunt u zich aanmelden via: . Dit is tevens de enige mogelijkheid om u te verzekeren van een plekje. Op zaterdag 10 januari kan er op de locatie niet meer worden ingeschreven. Toeschouwers kunnen op de dag zelf voor 20 euro het evenement bijwonen.

De clinic wordt gehouden in Voorhout in Sporthal 'de Tulp'. Sporthal 'de Tulp' in Voorhout is op zaterdag 10 januari vanaf 12.30 uur geopend en er is op de locatie ruim voldoende parkeermogelijkheid en kleedruimte. Voor de toeschouwers is er een ruime zittribune aan de rand van de sporthal beschikbaar.

Verzeker je snel van een plaats op deze unieke kickboksclinic in Nederland. Mocht u nog meer informatie willen of heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen kunt u contact opnemen met Rick van der Hulst (06 50 97 62 25).

Wil jij gratis naar deze kickboksclinic ? Laat dan in DEZE TOPIC weten waarom jij hier bij wilt zijn




REACTIES