next event
search
Dana White bevestigt titelgevecht  tussen Jon Jones en Anthony 'Rumble' JohnsonBron foto:

Dana White bevestigt titelgevecht tussen Jon Jones en Anthony 'Rumble' Johnson

Jan 26, 2015 De UFC on Fox 14 main event tussen Anthony "Rumble" Johnson en Alexander Gustafsson werd vooraf gezien als de partij om te bepalen wie de volgende uitdager voor licht zwaargewicht kampioen Jon Jones zou worden. UFC president Dana White plaatste direct na de partij het volgende bericht op Twitter:
Johnson werd in 2012 na een verliespartij tegen Vitor Belfort door de UFC ontslagen. 2012, toen hij verloor een bout te Vitor Belfort, verder weggezakt door flubbing wat had moeten zijn een makkelijk gewicht gekapt tot 185 pond (hij had, op dat moment, streden als een weltergewicht).

Tijdens zijn periode bij Titan FC besloot Johnson om op licht zwaargewicht te gaan vechten en is hij al 8 partijen op rij ongeslagen. Jones vs Johnson heeft niet zo'n sterke verhaallijn als een Jones vs Gustafsson rematch, maar de dominantie die "Rumble" tot nu toe in de Octagon heeft getoond is behoorlijk indrukwekkend. Hij keerde in 2014 terug naar de UFC en daar won hij van Phil Davis en Antonio Rogerio Nogueira om vervolgens afgelopen weekend ook nog van Gustafsson te winnen.

Bekijk hieronder de partij tussen Johnson en Gustafsson



REACTIES