next event
search
Rory MacDonald gelooft niet meer in de door de UFC beloofde titel partijenBron foto:

Rory MacDonald gelooft niet meer in de door de UFC beloofde titel partijen

Jan 13, 2015 De UFC had Rory MacDonald een partij tegen ofwel Johny Hendricks of Robbie Lawler voor de Ultimate Fighting Championship (UFC) weltergewicht titel beloofd, maar MacDonald moet nog even wachten. Dat komt omdat de UFC ervoor gekozen heeft om de trilogie partij tussen Jonny Hendricks en “Ruthless” Robbie Lawler voorrang te geven. Die keuze viel niet al te goed bij MacDonald, die tijdens "The MMA Hour" verklaarde dat toen zijn kans op de titel hem ontnomen werd hij gebroken was.
Rory MacDonald:

"Ik was gebroken, maar het is oke. Toen ik hoorde dat ik de volgende was die voor de titel mocht vechten was ik al sceptisch. Je kunt niet altijd alles geloven wat je hoort, dingen veranderen zo vaak in deze sport dat je wel gek zou zijn als je alles geloofde. Ik ben niet verbaasd dat het gebeurd is, maar ik was er behoorlijk verdrietig over. "

Als troostprijs bood de UFC de Canadese ster een partij tijdens UFC 186 tegen Hector Lombard aan, een grote partij waar MacDonald in principe mee ingestemd heeft.

MacDonald geeft toe dat de situatie waarin hij zichzelf voortdurend in vindt frustrerend voor hem is. Dat is geen goed teken voor zijn toekomstige tegenstanders omdat een "pissed off" MacDonald vastbesloten is om de "Octagon" in te gaanom iemand te slopen.





REACTIES