next event
search
Debuut nieuwe MMA organisatie Bron foto:

Debuut nieuwe MMA organisatie "Ganryujima" met Brian Douwes

Feb 24, 2015 Een nieuwe vechtsport promotie met de naam "Ganryujima" maakt op zaterdag 28 februari hun debuut in Japan. Er zitten enkele opmerkelijke namen achter de organisatie en de regels zijn op zijn zachts gezegd vrij uniek. De regels werden eerder tijdens een persconferentie in Tokio toegelicht en het zijn gedeeltelijk MMA regels maar dan zonder submissions.
De gevechten worden gehouden in een verhoogde vlakke cirkel met een diameter van 8 meter, vergelijkbaar met sumo, zonder ring of kooi er omheen. De vechters worden mogelijk omringd door water. Stoten op de grond worden toegestaan en alle soorten worpen uit het worstelen en judo zijn legaal. Trappen naar het hoofd en gezicht van een tegenstander die op de grond ligt zijn illegaal, maar trappen vanaf de schouder naar beneden zijn wel toegestaan. Wat ook toegestaan wordt zijn ellebogen en kopstoten. De gevechten zullen als er te weinig activiteit is snel staand hervat worden. MMA handschoenen zijn verplicht.

Ganryujima zal door Sadaharu Tanikawa worden geleid, Tanikawa was van 2003 tot 2012 de promotor van de K-1. De overige mensen achter Ganryujima zijn Hiro Hase (invloedrijke Japanse senator en voormalig pro worstelaar) en Masato (Voormalig Japanse K-1 vechter) en Shinichi Shinohara (Olymisch Judoka).

De shows zullen LIVE te zien zijn op een van de grootste tv zenders van Japan Fuji TV, de zender waar Pride FC ook op werd uitgezonden.

Ganryujima maakt op 28 februari in Differ Ariake in Tokio hun debuut.

Hieronder de matchmaking waar we een opvallende naam tegenkomen, Brian Douwes.

http://mma-in-asia.com/wp-content/uploads/2015/02/brackets.png

# 1 - Marcus "Lelo" Aurelio (Capoeira, Brazilië) vs Abdoulaye Niang (Senegalees worstelaar, Senegal)
Aurelio is een capoeira kickbokser met een MMA record van 6-2 die in 2012 voor het laatst gevochten heeft (Bellator 79). Niang is een beoefenaar van het Senegalees worstelen.

# 2 - Amaramend Boldo (MMA / Sumo, Mongolië) vs Kazuhisa (American football, Japan)
Boldo heeft een sumo record van 225-182 onder de naam Yoshihiro Hoshikaze. Hij heeft een keer op MMA regels gevochten, toen won hij van Atsushi Sawada. Kazuhisa speelt American football en zal naar verwachting deel uitmaken van het het Japanse bobslee team. Hij traint onder K-1 en DREAM vechter Taiei Kin.

# 3 - Minowaman (MMA / worstelen, Japan) vs Han Wula (MMA / Shuai Jiao, China)
Minowaman behoeft geen introductie, zijn MMA record staat nu op 60-37-8. Han is een 2 meter grote Shuai Jiao en Sanda kampioen met een MMA record van 4-3.

# 4 - Brian Douwes (kickboksen, Nederland) vs Kamen Georgiev (combat Sambo, Bulgarije)
Brian "Bad Ass" Douwes uit Nederland was de Europese K-1 Super-Heavyweight kampioen bij de WFCA. Kamen Georgiev uit Bulgarije is meervoudig wereldkampioen in zowel sanshou als sambo en heeft een MMA record van 30-9-1.

Reserve - Morikawa Osamu (judo, Japan) vs Miura Akira (karate, Japan)

Er zullen buiten het toernooi ook een aantal  "super fights" worden gevochten.



REACTIES