next event
search
Ronda Rousey's antwoord op UFC ring girl Arianny CelesteBron foto:

Ronda Rousey's antwoord op UFC ring girl Arianny Celeste

Feb 27, 2015 Vorige week zei UFC kampioen bantamgewicht Ronda Rousey dat UFC vechters altijd meer betaald moeten krijgen dan de UFC Octagon Girls. Dat was niet de eerste keer dat Rousey publiek commentaar had op de populaire ringgirls en op Arianny Celeste in het bijzonder.
“De vechters doen veel meer dan wat de Octagon meisjes doen,” zei Rousey. "Dus ik vind dat dat oneerlijk is.”

Celeste antwoordde en zei dat de opmerkingen van Rousey een vorm van pesten waren. Na een open training woensdag in Torrance, Californië, om haar UFC 184 titelgevecht tegen Kat Zingano te promoten, was Rousey bereid om wat vragen van journalisten te beantwoorden.  Uiteraard ging het ook over Arianny Celeste.

"Wat heb ik gezegd, dat mij tot een pestkop maakt ?” zei ze. "Dat de vechters moet meer betaald krijgen dan de ring girls ? Het spijt me, maar ze zou niet eens baan hebben als de vechters er niet waren.

Rowdy ging verder en bood Celeste een gratis pr-les aan:

"Weet je wat beter voor haar was geweest om te zeggen ?" zei Rousey "Oh mijn God, weet je, deze vechters werken zo hard en ik zou geen baan hebben als het niet voor hen was. Ik bewonder hen zo veel. En ja, ik vind zeker dat ze meer dan ons betaald krijgen. Dit is een PR-les voor haar. "







REACTIES