next event
search
Strikeforce vs BellatorBron foto:

Strikeforce vs Bellator

Feb 24, 2015 Twee top-ranked UFC latino's in het lichtgewicht, Gilbert Melendez en Eddie Alvarez, zullen vechten in de co-main event van UFC 188, die plaatsvindt in Mexico City Arena op 13 juni 2015. 'S werelds grootste MMA promotie bevestigde de 155-pound/70kg match up via Twitter.com eerder vanmiddag.

Melendez (nr 4 op de ranglijst) is een voormalige UFC titel uitdager, en verloor van Ben Henderson in zijn eerste titelgevecht op split decision in april 2013, en vervolgens van de huidige kampioen Anthony Pettis op guillotine choke in de tweede ronde van hun UFC 181 co-main event in december 2014.

"El Nino" is een voormalig Strikeforce kampioen, en het is in die periode dat zijn "beef" met Alvarez (nr 10 op de ranglijst) - zijn Bellator MMA tegenhanger toentertijd- drie jaar geleden ontstond.

Alvarez's weg naar de Octagon was geen makkelijke, en zijn langverwachte promotie-debuut bij UFC 178 leek niet als gepland te gaan in september 2014 dankzij Donald Cerrone.

Nu blijkbaar genezen en gezond, zal Alvarez een nieuwe kans krijgen om een indruk te maken, en het zal er niet makkelijker op worden tegen een vechter zoals Melendez.

UFC 188 heeft een zwaargewicht main event tussen divisie kampioen, Cain Velasquez, en de interim-kingpin, Fabricio Werdum. Meer wedstrijden worden toegevoegd aan de pay-per-view (PPV) card in de komende dagen en weken.




REACTIES