next event
search
Nurmagomedov vecht niet op UFC 187Bron foto:

Nurmagomedov vecht niet op UFC 187

Apr 30, 2015 Het leek ook te mooi om waar te zijn, twee titelgevechten en een lightweight contender gevecht. De ellende voor wat misschien de mooiste kaart van het jaar zou zijn begon een paar dagen toen pound for pound beste Jon Jones betrokken raakte in een verkeersongeval en hij besloot om weg te rennen van de plaats delict. Door zijn actie heeft de UFC besloten om zijn titel af te pakken en hem niet te laten vechten op UFC 187.

Met een vervanger als Daniel Cormier valt de schade enigszins mee maar toch was het een grote aderlating op het evenement. Nu lijken de problemen alleen maar groter te worden want de contender lightweight gevecht tussen Khabib Nurmagomedov en Donald “Cowboy” Cerrone zal ook niet meer door gaan omdat Khabib een mogelijke knie blessure heeft opgelopen. De UFC zal wel gaan zoeken naar een vervanger maar het is duidelijk dat de oorspronkelijke UFC 187 kaart weinig van over is.

Overigens wel weer typisch dat het uitgerekend een AKA vechter weer moet afhaken door een blessure. Een week geleden gaf Dana White al aan dat men anders moet gaan trainen bij AKA door de vele blessureleed wat er uit die gym komt. Vooral doelend op de lange afwezigheid van de UFC zwaargewicht kampioen Cain Velasquez.




REACTIES