next event
search
Cris Cyborg niet geïnteresseerd in titelBron foto:

Cris Cyborg niet geïnteresseerd in titel

May 4, 2015 Invicta featerweight kampioen Chris “Cyborg” Justino mag misschien getekend hebben bij de UFC maar haar grootste uitdaging is nog steeds om de 135lbs limiet te halen. In zowel Strikeforce als Invicta er was een divisie van 145lbs waar zij dus gewend was om in te vechten.

Ronda Rousey heeft al aangegeven graag tegen Cyborg te willen vechten maar dan zou dit wel op haar gewicht moeten maar dat is waar Cyborg zoveel moeite mee heeft. In een UFC show eerder deze week was Cyborg in de studio en gaf zij aan dat ze er vertrouwen in heeft dat zij de 135lbs wel zou gaan halen maar gaf ook meteen aan dat zij liever het gewicht tegen Rousey op 140lbs wil zien. Als dit zou betekenen dat het dan niet om een belt gaat interesseert haar niet want het enige wat zij wil is een gewicht met Ronda Rousey. Een gevecht die in de planning stond bij Strikeforce maar waar Rousey ineens besloot om een gewicht lager te vechten en hierdoor veel mensen denken dat ze daarom Cyborg ontloopt.

Dit waren Cyborg haar eigen woorden uit de show:

“Ik heb een professionele voedingsdeskundige die mij helpt om makkelijker 145lbs te halen. Ik weet zeker dat ik ook 135lbs ga halen. Ik ben klaar voor deze wedstrijd. Toen zij in Strikeforce zat wilde ik het gevecht al hebben, ik ga echt mijn best doen om 135lbs te halen. Het is gewoon frustrerend, ik wil zo graag vechten. Iedereen in de UFC wil kampioen worden. Nu wil iedereen mij en Ronda zien vechten. Ik hoef haar titel niet. Ik wil alleen tegen haar vechten. Laten we nu vechten en dan op 140lbs, laten we het gewoon doen.”




REACTIES