next event
search
Ronda vs Cyborg zal 2 miljoen “PPV buys” doenBron foto:

Ronda vs Cyborg zal 2 miljoen “PPV buys” doen

May 21, 2015 Volgens UFC president Dana White zal een ontmoeting tussen Ronda Rousey and Christiane “Cyborg” Santos een record aan PPV buys doen. De PPV buys zoals ze die in Amerika gebruiken zijn de pay per view nummers waarbij mensen dus een bedrag betalen vanuit huis om een evenement te kunnen zien. Het absolute record staat op naam van Mayweather vs Pacquiao die 4,4 miljoen PPV buys wisten te verkopen met hun super gevecht. Dana White zegt tegen journalist Jim Rome: “Ik ga je dit vertellen, als dit gevecht er gaat komen dan garandeer ik je dat er meer dan 2 miljoen PPV buys verkocht gaan worden. Het wordt een groot gevecht.

Dana White zou maar zo gelijk kunnen krijgen aangezien het gevecht tussen Ronda vs Cyborg al veel is besproken maar een mogelijke partij is er nooit van gekomen. Ronda Rousey is op dit moment de populairste UFC vechter en lijkt geen enkel tegenstand te hebben gehad. Toch zijn er veel mensen denken dat er één vrouw is die haar wel zou kunnen verslaan namelijk Christiane Cyborg.

Recentelijk werd bekend dat Cyborg eindelijk heeft getekend met de UFC maar het grootste probleem is nog steeds het gewicht. Cyborg die altijd op 145lbs heeft gevochten zou nu naar 135lbs moeten wil zij het gewicht van Rousey halen. Cyborg heeft al meerdere malen een gevecht op 140lbs voorgesteld maar daar moet Rousey niks van weten.




REACTIES