next event
search
Gilbert Melendez kan weer aan de bakBron foto:

Gilbert Melendez kan weer aan de bak

Jun 18, 2015 Het is nog geen week geleden dat Melendez de kooi verliet en hij kan meteen weer in trainingskamp. Hij zal namelijk Bobby Green vervangen in de co-main event tegen Al Iaquinta volgende maand. Bobby Green liet deze week weten aan de UFC dat hij weer een partij moet laten schieten door een blessure. De geplaagde Bobby Green heeft nu twee keer achter elkaar een wedstrijd moeten afzeggen.
Gilbert Melendez die vorige week een nipte beslissing verloor van Eddie Alvarez en daardoor drie wedstrijden op rij heeft verloren wil zo snel mogelijk weer aan de wereld laten zien dat hij één van de beste lightweights is van de wereld. Het blijft bijzonder dat iemand die 5e op de ranking staat drie verliespartijen achter zijn naam heeft staan maar met een verlies op kampioen Anthony Pettis en een onterechte beslissing tegen Benson Henderson en een zeer nipte verlies tegen Eddie Alvarez kan je Melendez weinig kwalijk nemen.


De nieuwe wedstrijd tussen Melendez vs Iaquinta is voor de fans in San Diego een verbetering ten opzichten van de geplande wedstrijd Bobby Green vs Iaquinta. Niet alleen is Melendez een grotere naam, hij komt ook uit die regio. UFC Fight Night zal op 15 juli plaatsvinden en zal in de hoofdpartij Frank Mir tegen Todd Duffee zijn.



REACTIES