next event
search
Tyrone Spong maakt debuut op BKBBron foto:

Tyrone Spong maakt debuut op BKB

Jun 11, 2015 Na twee korte bokspartijen in Duitsland is Tyrone klaar om zijn naam te maken in Amerika bij een vrij nieuwe organisatie genaamd BKB (Big Knockout Boxing). Wat dit evenement bijzonder maakt is dat het gevecht niet in een ring maar in een pit zal plaatsvinden. De ruimte die de vechters krijgen is dus een stuk kleiner waardoor er veel meer acties en ook KO's worden verwacht.

De promotie BKB wordt gerunt door veel ervaren mensen uit het boksen en willen met deze nieuwe opzet iets nieuws neerzetten. Na twee geslaagde evenementen komen ze terug naar Las Vegas en zal ditmaal gestreden worden voor de vacant heavyweight titel met Tyrone Spong in de hoofdrol. Hij zal het opnemen tegen ongeslagen zwaargewicht Julian Pollard.


Het evenement zal worden gehouden op 27 juni in het prestigeuze Mandalay Bay Event Center en er staat een KO bonus van 30.000 dollars op het spel en daarnaast kan men 10.000 dollar winnen voor "punch of the night" en nog eens 10.000 dollar voor "hardest punch". Deze bonussen zijn mogelijk omdat zij de eerste promotie zijn die gebruik maken van hitchip technologie.  Hierbij wordt data gebruikt om te bepalen hoe snel en hard een stoot aan komt door een chip die in de handschoen is verwerkt. Op deze manier zullen de kijkers thuis meer te weten te komen over de stoten die worden gegeven.


Een mooie kans voor Tyrone Spong om zich te bewijzen in het boksen. Hoewel deze wedstrijd niet mee wordt genomen in je record, doordat het niet in een ring wordt gehouden, zal dit toch de mogelijkheid zijn om zich in de kaart te vechten op een groot evenement.

Voor meer informatie over het evenement ga naar www.bkb.tv




REACTIES