next event
search
Ryan Bader vs Rashad Evans op UFC 192Bron foto:

Ryan Bader vs Rashad Evans op UFC 192

Jul 9, 2015 Het was al een tijdje een gerucht dat Rashad Evans zijn comeback zou maken tegen Ryan Bader. Gister werd bekend gemaakt dat deze partij dus officieel gaat plaatsvinden op UFC 192 in Houston, Texas.
Ryan Bader die na de winstpartij van Cormier slim de aandacht wist te trekken van de kampioen op de persconferentie leek de beste papieren te hebben om te vechten voor de titel. Zeker toen Cormier op de persconferentie publiekelijk graag tegen Bader te willen vechten. Toch liet Dana White weten dat Bader niet die kans zou krijgen maar dat het Alexander Gustafsson is die voor de titel mag vechten. Hoewel Bader begrijpelijk teleurgesteld is, zal een winst op Evans hem wel een stap dichterbij zetten voor een titelgevecht.

Evans aan de andere kant heeft een lange tijd langs de kant gestaan door blessures en heeft meerdere operaties moeten ondergaan. Zijn laatste partij in november 2013 was een dominante overwinning op Chael Sonnen. Nu bijna 2 jaar verder mag de voormalige UFC kampioen het proberen tegen Ryan Bader. UFC 192 zal op 3 oktober gehouden worden en zal naar waarschijnlijkheid een co-main event gaan worden. Het is nog niet bekend wat de main event zal gaan worden, geruchten gaan dat Cain Velasquez misschien weer in actie te zien is. Misschien tegen Overeem?




REACTIES