next event
search
Bellator pakt uit op editie 145Bron foto:

Bellator pakt uit op editie 145

Aug 14, 2015 Bellator gaat door met het uitpakken van grote evenementen. Waar onder leiding van Bjorn Rebney er vooral toernooien werden gehouden pakt Scott Coker het toch anders aan. Hij houdt van groots uitpakken. In september krijgen wij eerst Dynamite met een 4 mans toernooi met Phil Davis, King Mo, Linton Vassell en Emanuel Newton en krijgt Tito Ortiz de mogelijkheid om de light heavyweight titel te pakken tegen van Liam McGeary. Nu wordt ook bekend gemaakt dat Bellator 145 in november ook weer een kaart is om naar uit te kijken.

Het evenement staat gepland om op 6 november gehouden te worden en gaat Vengeance heten. Dit omdat er een titelgevecht zal plaatsvinden in de featherweight divisie tussen huidige kampioen Patricio Freire en voormalig kampioen Daniel Straus. Beide heren hebben namelijk al twee keer eerder tegen elkaar gestaan en beide keren wist Freire te winnen. Nu krijgt Straus de mogelijkheid om wraak te nemen.

In de co-main event zal kampioen Will Brooks zijn titel verdedigen tegen Marcin Held. Brooks won zijn laatste wedstrijd op Bellator 136 tegen Dave Jansen via beslissing. De Poolse Marcin won zijn laatste 6 wedstrijden op rij en wist de zeer sterke Rus Alexander Sarnavskiy te verslaan op kneebar, iets waar deze Marcin patent op lijkt te hebben aangezien hij veel wedstrijden weet te winnen door een klem op de benen. Verder wordt ook gesproken dat Michael Chandler en Bobby Lashley een plaatsje gaan krijgen op het evenement, tegenstanders zijn nog niet bekend.



REACTIES