next event
search
Brandon Vera vecht in december voor ONE FC zwaargewicht titelBron foto:

Brandon Vera vecht in december voor ONE FC zwaargewicht titel

Aug 26, 2015 ONE FC heeft vandaag bekend gemaakt dat UFC veteraan Brandon Vera op 11 december in de Mall of Asia Arena in Manila voor de zwaargewicht titel van ONE FC vecht. Vera die vorig jaar december zijn debuut voor ONE FC maakte door in de eerste ronde Igor Subora op knockout te verslaan gaat het opnemen tegen de ongeslagen Chi Lewis Parry.
"We zijn erg blij om naar onze trouwe fans in Manila terug te keren en ze een van de grootste gevechten van het jaar te brengen," zei ONE FC CEO Victor Cui. "Brandon Vera en Chi Lewis Parry zijn twee van de beste zwaargewicht vechters in de wereld, en met de ONE zwaargewicht titel op het spel kunnen we tijdens ONE FC: Spirit of Champions een fantastisch gevecht verwachten!”

Vera die in zeven jaar tijd tot een record van 8-7 met een no contest bij de UFC kwam is op zoek naar zijn tweede overwinning voor ONE FC.
"Ik vindt het een eer dat ik in de Filippijnen voor de ONE FC zwaargewicht titel mag vechten," zei Vera. "Ik kijk erg uit naar mijn partij tegen Parry, vooral omdat hij erom gevraagd heeft."

Parry tekende in 2014 een contract met ONE waar hij tot een perfect record van 5-0 kwam. Zijn debuut eindigde nadat hij Alain Ngalani per ongeluk met zijn knie in de lies had geraakt in een no-contest, de rematch vond zes weken later plaats en toen versloeg hij Ngalani in de eerste ronde op TKO.

"Ten eerste wil ik graag zeggen hoe dankbaar ik ben dat ik deze mogelijkheid krijg,” zei Parry. "ONE is niet voor niks een elite-organisatie, ze geven de fans de gevechten die ze willen zien. Ik wil al meer dan een jaar deze partij tegen Vera en eindelijk is het zover.”



REACTIES