next event
search
Nelson vs Maia niet haalbaar voor UFC DublinBron foto:

Nelson vs Maia niet haalbaar voor UFC Dublin

Aug 14, 2015 De UFC probeerde voor UFC Dublin een zeer interessante welterweight gevecht op te zetten namelijk die tussen twee grondspecialisten; Demian Maia en Gunnar Nelson. Beide heren hebben een goede indruk achter gelaten in hun laatste gevecht en het was dan ook niet verwonderlijk dat de UFC probeerde het gevecht te realiseren.

Helaas kan Maia het gevecht niet accepteren door een staph infectie. Het is niet de eerste keer dat Maia wordt geveld door een infectie. Hij was er voor geruime tijd uit toen hij een botinfectie had in zijn schouder. Nu heeft de UFC ook geprobeerd Stephen Thompson zo ver te krijgen om tegen Nelson te staan maar ook hij is gewoon nog te geblesseerd om een partij aan te nemen.

Vooralsnog staat Gunnar Nelson, die traint in Ierland, op de kaart en zijn ze nog op zoek naar een tegenstander. UFC Ireland staat gepland op 24 oktober en voor de Nederlanders vechtfans is het zeker het overwegen waard om een keer een evenement te bezoeken want het schijnt dat het Ierse publiek iets bijzonders is.



REACTIES