next event
search
Michael Bisping niet op UFC 193 MelbourneBron foto:

Michael Bisping niet op UFC 193 Melbourne

Oct 1, 2015 De uitgesproken Engelsman Michael Bisping zal niet verschijnen op UFC 193 Melbourne. Hij heeft gister moeten afzeggen door een blessure aan zijn elleboog. Hij zal een operatie moeten ondergaan en hoewel men denkt dat het herstel een paar weken zal duren is het niet genoeg om fit te verschijnen op UFC 193 op 14 november.

De UFC zal een nieuwe tegenstander gaan zoeken voor zijn tegenstander Robert Whittaker. Door deze blessure lijkt het erop dat Bisping zal terugkeren op het grote UFC evenement in Londen wat gepland staat in februari. Het zoeken voor een tegenstander voor Bisping is niet heel moeilijk aangezien al drie vechters hebben aangegeven graag tegen hem te willen vechten.

Zo heeft Machida en Mousasi uitgesproken dat zij graag tegen hem willen vechten maar er schijnt ook een gerucht te zijn dat men kijkt naar de mogelijkheid om Anderson Silva in te zetten voor het Londen evenement tegen Bisping. Kortom Bisping blijft populair genoeg dat vechters graag tegen hem willen staan. 




REACTIES