next event
search
Schorsing voormalig LHW kampioen Jon Jones per direct opgehevenBron foto:

Schorsing voormalig LHW kampioen Jon Jones per direct opgeheven

Oct 24, 2015 De UFC heeft de schorsing die ze aan voormalig licht-zwaargewicht kampioen Jon Jones had opgelegd per direct opgeheven. Jon Jones werd in april van dit jaar door de UFC van zijn titel gestript en voor onbepaalde tijd geschorst nadat hij betrokken was bij een hit and run ongeval, in Albuquerque, NM.
Jon Jones pleitte schuldig aan het misdrijf en werd veroordeeld tot 18 maanden voorwaardelijk.

Jones gaf nadat zijn schorsing werd opgeheven de volgende verklaring op zijn social media:

"Ik ben dankbaar voor de kans die ik krijg om mijn carrière te hervatten en ik wil iedereen laten zien hoeveel ik als persoon gegroeid ben buiten de “Octagon”. Het was nodig bijna alles te verliezen waar ik zo hard voor gewerkt heb om te beseffen hoeveel ik had. Ik ben gezegend en nederig door de aanhoudende steun van de MMA gemeenschap en ik kan mijn fans niet genoeg bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun.Ik verzeker jullie dat dit het begin van een nieuw hoofdstuk in mijn leven en mijn carrière is, het beste moet nog komen. "

UFC CEO Lorenzo Fertitta:

"We hebben het Jon duidelijk gemaakt dat deze nieuwe kans om in de UFC te vechten een privilege is en geen recht, en dat we grote verwachtingen ten aanzien van zijn gedrag hebben. We zijn blij om te lezen en te zien dat hij heeft de voorwaarden van zijn overeenkomst omarmd en deze ervaring gebruikt om als persoon te groeien. "



REACTIES